Preview Mode Links will not work in preview mode

Agerbæk Podcast

Dec 25, 2020

Hør bl.a. overraskende nyt om svigtende tilmelding til julegudstjenesterne i Agerbæk fra Agerbæk Kirke. Du kan også høre, hvordan du får frisk lokal jerseymælk til din risengrød fra landmand Marije Jacobsen og så er der endnu en gang en heldig vinder, der har vundet et stort beløb hos butik Telma.
Glædelig...


Dec 16, 2020

Hør bl.a. om nye shelters ved Agerbæk lilleskov, om borgmester Erik Buhls bekymringer forud for juletiden, om Gerts skur og nyt fra Frisør Stella Hagedorn. Lyt og læs med her:


Dec 8, 2020

Hør om ny skønhedsklinik på vej i Agerbæk, om Luciaoptog på torvet, om hvordan du kan vinde en Audi TT og så kan du i old news høre rutebilernes historie.


Nov 29, 2020

I denne uge er der blandt andet nyt fra Agerbæk Padelklub, hvor der er godt gang i spillet. Du kan også høre om hærværk og sprængte postkasser i byen og om en lille kreativ pop-up julebutik i Sønderbyen. I Old News fra Agerbæk fortæller jeg lidt fra Agerbæk Brandvæsens historie. 


Nov 16, 2020

Så er ugens nyheder fra Agerbæk Podcast klar til dig. I denne uge kan du bl.a. høre nyt fra Agerbæk SF, Agerbæk Motorcentrum og om corona-sikkert juleri hos FDF. I Old News kan du høre historien om Agerbæks mange banker og pengeinstitutter